Lirik Lagu Manusia Biasa ( Erul AF9 ) by NienaShah !

9:21 AM

ASSALAMUALAIKUM :)


Korang still ingat lagi dengan Khairul Najmuddin a.k.a Erul AF9 ? alaa , yang tagline dia ' Annyeonghaseyo ' tuu dengan pemenang tempat ke-2 dalam pertandingan K-POP STAR HUNT 2 . Sebenarnya aku dah lama tak dengar perkembangan terbaru dia . Now baru baru ini dia ada berlakon dekat TV1 . . Tajuknya ' Hanbok Untuk Hanis ' . Dia berlakon as Hyun Jae , rasanya ini kali pertama dia berlakon . Not bad dia berlakon as orang Korea . Percubaan yang baik ! :) 




Aku sebenarnya tertarik dengan OST drama nie . . tertanya tanya jugak siapa penyanyi nie . . tengok closingnya tak pulak dia mention siapa penyanyi OST nie . . memula dengar macam suara Erul , check punya check ! sekali betul daa . . * hebat tak aku teka * agagagaga :p
Best jugak lagu dia yang baru nie ! :D


* Minta maaf andai lirik lagu ada salah/silap :) *




Hidup didunia ini tidak semua dipenuhi 
Seperti yang ku alami masih terfikir
Bertahun ku menunggu saat kita bertemu 
Terasa nadiku berdenyut laju 

Bibir bisa berkata apa jua
Cinta pasti tidak mungkin diperdaya

* Oh mengapa engkau pergi tanpa memberi pesan
Kepada diriku ini masih menunggu jawapan 
Waktu berlalu hingga merubah pandangan
Demi cinta tiada paksaan
Aku manusia biasa x3

Bibir bisa berkata apa jua 
Cinta pasti tidak mungkin diperdaya

Oh mengapa semua ini harus kuterima
Senyuman ingin kuberi tiada lagi bermakna
Oh mungkin sempurna adakah puncanya ia 
Kerna aku manusia biasa 

Oh mungkinkah segalanya
Tak diterima kerna tidak sempurna 
Mata jelas masih tidak berupaya
Memilih cinta atau sekadar kaca 

( ulang * ) 

Lagu/Lirik : Erul AF9
Penyanyi : Erul AF9


                                  SEKIAN :D

        


You Might Also Like

0 comments