Lirik Lagu Babak Kedua ( Bebaskan Aku ) by Drama Band ! - OST Filem Juvana -

12:10 AM

ASSALAMUALAIKUM :)

Post yang terakhir untuk 2012 , yea . . entri kali nie masih lagi dengan Drama Band . Mungkin ada yang bosan sebab aku asyik update pasal Drama Band jea . . betol idakk ? * eh , sukati aku lah . . blog aku pulak ~ * 

Kali nie aku nk update LIRIK ! yea , lirik lagu terbaru by Drama ! Babak Kedua ( Bebaskan Aku ) !!!! agak payah gak la nk catat lirik dia , aku dok repeat repeat dan repeat je MV dorang niehh . . Then ade lirik yang aku agak lebih kurang sebutan dia , better aku tanya Aepul ( Penulis lirik merangkap vokalis Drama ) . . Naaa , baru betul lirik dia . . Hope korang enjoy dengan lagu nie ! * peace * :D

JOM LAYAN MV BABAK KEDUA (BEBASKAN AKU)+ LIRIK  



Saat pertama kau berkata
Ini satu satunya tempat aku 
Satu pun tidakku percaya
Ku tahu segalanya sementara 

Tembok yang kau bina takkan pernah mampu mengurung
Selamanya aku disini
Tembok yang kau bina takkan pernah mampu mengurung

*Bebaskan aku 
 Lepaskanlah 
Takkan terperangkap selamanya 
Tempat aku disana
Lihat saja 
Tunggu saja 
Tiba masanya

Setiap kata sampah kau lempar 
Aku telan selamba , senyum saja 
Satu pun tidakku percaya
Ku tahu segalanya sementara 

Tembok yang kau bina takkan pernah mampu mengurung
Selamanya aku disini
Tembok yang kau bina takkan pernah mampu mengurung

( Ulang korus * x2 ) 

Lihat saja 
Tunggu saja
Tiba masanya . .aaaaaaaa 

 SEKIAN :D

You Might Also Like

0 comments