Official Lyrics Video Biarkanlah by Drama Band ! by NienaShah :)

1:58 AM

ASSALAMUALAIKUM :)

Haii korang ! * lambai tangan *  . . Aku dalam kebosanan hari ini , tetiba teringat + terdapat idea untuk update about my favourite band , siapa lagi kalau bukan Drama Band . kihkih :p  . . Aku baru ingat yang aku belum update lagi pasal official lyrics video lagu terbaharu diaorang yang berjudul Biarkanlah . Entry yang lepas aku just update lirik je . So hari ini aku nak share dekat awak awak dan awak semua yang sedang baca blog saya nie . 


Video lirik rasmi a.k.a Official lyrics video ' Biarkanlah ' nie diaorang published on 10 Februari 2015 . Aku sentiasa excited tahap gaban bila diaorang cakap japgi diaorang nak upload official video Biarkanlah nie . Just bagi teaser je memula . . * dalam hati * mesti gempak video yang dorang buat nie :D





Sebelum tu aku nak bagi sinopsis of lagu Biarkanlah nie erh . . Mana yang hati jiwang tu memang ' tangkap ' la lirik tu . Mana yang masih lagi tertanya tanya apa maksud disebalik lagu Biarkanlah nie . Meh saya bagitahu : 

'' Lagu ini mengisahkan tentang kerelaan seseorang untuk berpisah dengan kekasihnya kerana dia sudah tidak sanggup melukakan hati nya lagi. Dia percaya bahawa mereka sudah tiada jodoh lagi untuk hidup bersama dan walau sekuat mana cintanya, dia sudah tidak berdaya lagi untuk mempertahankan hubungan mereka. Walaupun hatinya pecah berderai, dia percaya yang tanpa dia, kekasihnya itu akan lebih bahagia. Dia berharap kekasihnya itu akan merelakan pemergian dia dari hidupnya kerana dia sudah tidak mampu lagi untuk melukai hatinya. Dia cuma inginkan kebahagian bagi kekasihnya itu. ''


Naa dah tahu kan ? sekarang aku nak share official lyrics video Biarkanlah by Drama Band ! Semoga terhibur dan selamat berjiwang ! kihkih :p







And salah satu uniknya lyrics video ni . Setiap huruf yang berwarna merah dalam video nie , bila digabungkan akan menjadi BIARKANLAH ! Tak percaya ? Nah tengok nie : 

* B.I.A.R.K.A.N.L.A.H *

Okay lah , ini sahaja yang aku nak cerita harini . . Ramai yang dah suka lagu Biarkanlah nie doe ! eeiii sukanya aku !! * pahal aku excited sangat nie ?! * eh of course la aku excited sebab aku kan seorang Dramatics ! seghonok la lagu diaorang orang ramai suka ! Korang korang yang suka dengan lagu Biarkanlah nie , tolonglah request / undi lagu ini kat stesen stesen radio kegemaran korang ! Thanks korang ! Kerjasama anda amat dihargai !! Muah sikedd !! * mohon jangan geli dengan ayat itu ! * hee :D

SEKIAN :)

You Might Also Like

0 comments