Selamat Hari Raya 2013 ! by NienaShah

10:48 AM

ASSALAMUALAIKUM :)

Rasa dah lama sangat aku tak update blog , last update pasal birthday KPENQ . . bulan 5 punya ! bermakna 3 bulan aku tak update blog . . fuhhh !!
and now rasa rindu nak update . . heee * sonyum lebar =D *

So how your Eid this year ?? it is awesome ?? * ceyy , Niena speaking siott !! * so macam mana ? okayy ? raya aku tahun ini biasa biasa je , sama macam tahun tahun yang lepas . . tema tahun nie colour PINK !!! omeyy kann colour pink ? 

Seperti biasa di pagi raya bersalam salaman , bermaaf maafan , bermakan makan , berfoto fotoan * pahal pelik bonar bunyik nyo ??! -____-'' * nahh , serba sedikit gambar di hari raya 2013 ! =D

       * Ye , tahun nie aku agak berisi sedikit , seddeyy ! :(


            * Bersama kakak & adekk di pagi raya , hee :D

 
 * tiap tahun confirm snap picture kat sini , sbb kat sini je yg boleh snap pic dekat2 dgn sawah padi yg menghijau .. heee =)



Rasa cukup kott sampai disini , lagipun TRIAL SPM pun dah nak dekat dah , maybe lepas TRIAL SPM Niena will update blog lagi okayy ?? maybe next entri about SPM . . ntah lerr , tengok la yee . . korang korang yang tengah baca blog Niena nie , hope korang doakan Niena semoga berjaya for TRIAL SPM dan juga SPM sebenarnya . . cukup dengan iringan doa korang , sudah memadahi :')


                               SEKIAN :)


You Might Also Like

2 comments